top of page

Group

公開·166 位會員

Bohemians 1905 Dynamo České Budějovice koukněte se 16.12.2023 Žít

FC Slovan Liberec - SK Dynamo Č. Budějovice 4:2 FC Baník Ostrava - 1. Bohemians 1905 MFK Karviná koukněte se 11/11/2023 Živý 11. (((STREAMOVÁNÍ<<))) Bohemians ...

Přes žáky, dorost a béčko jsem se v devatenácti dostal do A týmu, “ vzpomíná. Tomáš Sivok a brankář Českých Budějovic Zdeněk Křížek řeší ošemetnou situaci, v šanci Tomáš Ladra z Mladé Boleslavi. Než se v prvním týmu Budějovic nastálo usadil, zkusil si jediné angažmá mimo Dynamo. Rok a půl hostoval v tehdy druholigových Prachaticích. „Byla to výborná zkušenost, “ chválí si. Pak už pevně platilo jen spojení s černobílým klubem. Křížek se jako mladík učil nejprve od slovenského dlouhána Miroslava Filipka, následně čtyři roky kryl záda Pavlu Kučerovi. „Odchytal jsem v těch čtyřech sezonách asi jen šest zápasů, ale neřešil jsem, proč nechytám. SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 - Fotbal | Česká televizeStopáž15 minutLos MOL CupuPřenos losování čtvrtfinálových soupeřů domácího fotbalového poháru8. 12. 2023 na ČT sportVideo nelze z licenčních důvodů přehrátStopáž100 minutFC Hradec Králové - SK Slavia PrahaZkrácená repríza6. 2023 na ČT sportStopáž120 minutFC Hradec Králové - SK Slavia PrahaMOL Cup — osmifinále6. 2023 na ČT sportStopáž132 minutNěmecko - FrancieMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — finále2. 2023 na ČT sportStopáž50 minutEURO 2024 - los základních skupinPřenos losování základních skupin evropského šampionátu2. 2023 na ČT sportVideo nelze z licenčních důvodů přehrátStopáž116 minutFrancie - MaliMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — semifinále (zkrácená repríza)29. Bohemians 1905 Dynamo České Budějovice živě 16.12. Live game, news, stats, videos, lineups, bets. SK Dynamo Ceske Budejovice B vs Bohemians Praha 1905 ... Znal jsem svou roli a byl připravený, když na mě trenér ukázal. Přede mnou byli vždy výborní gólmani, “ přikyvuje. Pozice druhého brankáře patřila Křížkovi někdy možná až příliš často. „Často to slýchám, že jsem mohl jít jinam nebo chytat víc. Ale myslím, že takhle to mělo být. Makal jsem, ale nebyl jsem takový bombarďák, abych byl patnáct let v kuse v lize jedničkou. Křížek: Celý život dynamákem. Zažil tři postupy, dva sestupy a 13 trenérů - iDNES. czKdyž tachometr ukazoval přes 400 tisíc kilometrů, vůz předal otci. Byl to právě on, kdo ho přivedl k fotbalu. Aby také ne. Zdeněk Křížek starší chytal celý život za ČZ Strakonice, ale syna na trávník netlačil. Vyzkoušel si různé sporty. Pak však při hokeji dostal zápal plic, a tak dostal přednost fotbal. 11. 2023 na ČT sportVideo nelze z licenčních důvodů přehrátStopáž130 minutArgentina - NěmeckoMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — semifinále (zkrácená repríza)29. 2023 na ČT sportStopáž114 minutFrancie - MaliMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — semifinále28. 2023 na ČT sportStopáž130 minutArgentina - NěmeckoMistrovství světa ve fotbalu hráčů do 17 let — semifinále28. 2023 na ČT sportStopáž127 minutVŠB - JUUniverzitní fotbalová liga — o 3. Kon�� n�m sezona, ale hodnot�m ji pozitivn�Nebylo to ide�ln� zakon�en� sezony. �esk� Bud�jovice prohr�ly v odvet� semifin�le skupiny o um�st�n� s Libercem vysoko 0:4 a ro�n�k FORTUNA:LIGY mohou pova�ovat za ukon�en�. Jak hodnotil z�pas tren�r Tom� Z�poto�n�, kter� mimochodem str�vil ve Slovanu zna�nou ��st sv� hr��sk� kari�ry? Tren�re, jak utk�n� hodnot�te? P�ijel jsem do Liberce se srdcem, ale kr�sn� m� tady nep�ijali, porazili n�s 4:0. Bohemians 1905 Dynamo České Budějovice Přímý přenos před 4 hodinami — Bohemians 1905 Dynamo České Budějovice Přímý přenos 16 prosince 2023 14. 3. 2023 — SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 | 17:00; ... SK Dynamo České Budějovice 1:0 (pohár) 9. 10. 2018 — Jihočeský celek však aktuálně zápolí v druhé lize, a tudíž nebylo pochyb o tom, kdo bude v zápase favoritem. Tyto předpovědi se nakonec vyplnily ... Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice FORTUNA: LIGA. Dneska n�m je�t� Jan��ek dobr�ch p�t �est tutovek chytil. V ofenziv� jsme byli velice naivn� a vst�elit g�l jsme si nezaslou�ili. Nechyb�la v�m i motivace? Hr��e jsme motivovali, cht�li jsme postoupit do fin�le. Kdy� se koukneme na oba z�pasy, byly kvalitn�, padla spousta g�l�. Jak Liberec, tak Bud�jovice, jsme p�edv�d�ly dobr� fotbal. Prost�edn� skupinu hanit nechci, je to ligov� z�pas jako ka�d� jin�. Hr��i hraj� o sv� jm�no, o sv�j kredit. Jako hr�� jsem to m�l nastaven� tak, �e ka�d� z�pas je d�le�it�. Jablonec Karviná Přímý přenos 16 prosince 2023 před 3 hodinami — Bohemians 1905 MFK Karviná koukněte se před 22 hodinami — (ŽIVÝ... ((Živý Bohemians 1905 - Dynamo České Budějovice 16. 12., 18:00 Sigma ... [[TELEVIZE>>>>]] Bohemians 1905 Dynamo České před 3 hodinami — Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice. Budějovice koukněte se živě 5 Liberec ... The Journey Art Expo Ivan Eduardo 1. 11. 2023 — [DNES===] Bohemians 1905 Dynamo České Budějovice koukněte se živě 16 prosince 2023 1. 11. 2023 — před 42 minutami — [ŽÍT###] Boleslav ... Bohemians Praha 1905 - vs SK Dynamo České Budějovice Bohemians Praha 1905 bude hrát zápas proti SK Dynamo České Budějovice, který začíná v 17:00 UTC 16. 12. 2023 na Dolicek Stadium stadionu, ve Prague městě, Czech ...

關於

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page